Monday, June 2, 2014

8share Reward Programe - Buat Duit Online Tanpa Modal [FREE]


Bukan Business (TAPI) Partime Job

Shallom.. Bonjour.. Anneyong Haseyo


Saya mau share sama kamu bah ni.. ada 1 benda baru.. 
takkan la untung satu2 org saja kan!


KAMU pernah dengar about BUAT DUIT ONLINE??

Alaa.. BUKAN MAU BAYAR apa2 pun...Cuba google tinguk. Saya ni jenis manusia yang suka study-kaji-research-check dulu before take any action. Ya! mesti lah bah.. dengar2 org lain buli buat berjuta2 ringgit di internet kan.. Betul bah!.. tapi dorang memaksa org bayar modal + cari orang bawah (downline)!!
Bila kita tengok kejayaan orang lain, kita mesti sure ada rasa dengki n jealous lagi kan.. last2... kita bilang iskkk tipu ja tu mungkin...! (putus harapan mau dapat duit pendapatan sampingan)

Hah!! Jangan kamu berpikiran begitu! Mari saya show u what I get and what I learned to you!


Haaa tu lah tu.., that's why kita kena study dulu. Experience masa mula-mula saya join, kalau betul la saya tipu, it's okay! Kamu belum lagi rugi nie! Baru membaca maa...!












Tidak paham kah..? Dont worry ahh.. 
Okay2, let me explain to you more..

1. Apa tu 8share?

Jawapan : 8share ialah singkatan bagi At Share
                            Boleh tengok website 8share (www.8share.com/my)


2. Betul kah 1WHP ni? Tidak tipu kah ni? Ada company kah dorang nie atau website semata-mata??
Jawapan : Duit akan dikembalikan jika ada sebarang unsur penipuan dan korang boleh saman syarikat tau. Best kan boleh saman-saman ni. Haha. 1WHP ni diuruskan oleh syarikat FAITH COMPUTER SYSTEM based in Penang. Syarikat ini dah ditubuhkan sejak dari tahun 1994 lagi. Dah lama kan? So, memang tak tipu punya. Dah register kat Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pun. Boleh check nombor pendaftaran PG0001433 under FAITH COMPUTER SYSTEM.




3. HALAL ke? (Muslim people pun boleh bah)


Jawapan : Ish,kalau tak halal kite pun tak join la. Huhu. Program ini halal. 1whp.net ada produk digital sendiri (BULKSMS) untuk dijual dan dipasarkan kepada orang ramai.Semua pendapatan yang ahli dapat adalah hasil usaha mereka sendiri.Syarikat yang membayar komisyen kepada semua ahli,dan program ini BUKAN sistem piramid atau mlm yang haram.













4. Apa saya kena buat selepas daftar?

Jawapan : Selepas kamu daftar, kamu akan diberi bimbingan dan tunjuk ajar daripada saya sendiri dan beberapa orang leader yang telah berjaya. Kami akan share rahsia2 dan bantu kamu semua,okay? Tidak perlu risau. Segala persoalan akan dijawab secara terperinci. Kamu tanya saya jawab.. Kamu cuma kena keluarkan modal RM55 sahaja,kemudian akan diberikan id dan password. Id dengan password tu jangan bagi kat orang lain pulak tau.

PENDAFTARAN


Saya lebih prefer kamu gunakan wechat untuk bisnes ni. Senang mau promote.. Ada moment kan sana..

Jadi, cerita banyak tidak guna, tembak pun tidak kena. Simpan RM55 dalam poket tidak kaya, labur pun tidak jadi papa kedana. Tapi ! kalau buang disana 1whp dengan sedikit usaha, adui...sama2 kita berjaya. :) Tidak menjanjikan pulangan yang berjuta2 ringgit,tapi cukup la cakap yang sapa rajin promote,dia yang untung. :)


UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT ATAU SEBARANG PERTANYAAN, KITA AKAN BERITAHU DALAM ONLINE CLASS SEBAB IANYA P&C (PRIVATE & CONFIDENTIAL) DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK PENJELASAN KONSEP BISNES SECARA TERPERINCI.



ADD saya di..

ID: paling_manang