Monday, June 2, 2014

8share Reward Programe - Buat Duit Online Tanpa Modal [FREE]


Bukan Business : Partime Job

Shallom.. Bonjour.. Anneyong Haseyo


Saya mau share sama kamu bah ni.. ada 1 benda baru. takkan la untung satu2 org ja kan!


KAMU pernah dengar tentang BUAT DUIT ONLINE? 

Alaa.. BUKAN MAU BAYAR apa2 pun...Cuba google tengok. Saya ni jenis manusia yang suka study dulu before take any action. Ya mesti lah bah.. dengar2 org lain buli buat berjuta ringgit di internet kan.. memang boleh.. tapi dorang memaksa org bayar modal + cari orang bawah Bila kita tengok kejayaan orang ada rasa dengki n jealous lagi kan.. last2 bilang iskkk tipu ja tu mungkin...


Haaa tu lah tu.., that's why kita kena study dulu. Experience masa mula-mula join, kalau betul la saya tipu, it's okay sebab just RM55 jaa pun. 1WHP ada sijil pendaftaran dengan SSM itu paling penting.. Kalau kamurang tidak tau apa itu SSM.. dia macam lesen perniagaan ja. Kalau mau buka kedai mee sup, mesti perlu lesen perniagaan baru buli buat opening kan.. ya itu lah tu.. SSM nie tuk syarikat yg besar.. yang ada SDN. BHD belakang nama syarikat dia..











Tidak paham kah..? Dont worry ahh.. 
Okay2, let me explain to you more..

1. Apa tu 1WHP?

Jawapan : 1 WHP ialah singkatan bagi 1 World Hand Phone. Boleh tengok website 1WHP (www.1whp.net)


2. Betul kah 1WHP ni? Tidak tipu kah ni? Ada company kah dorang nie atau website semata-mata??
Jawapan : Duit akan dikembalikan jika ada sebarang unsur penipuan dan korang boleh saman syarikat tau. Best kan boleh saman-saman ni. Haha. 1WHP ni diuruskan oleh syarikat FAITH COMPUTER SYSTEM based in Penang. Syarikat ini dah ditubuhkan sejak dari tahun 1994 lagi. Dah lama kan? So, memang tak tipu punya. Dah register kat Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pun. Boleh check nombor pendaftaran PG0001433 under FAITH COMPUTER SYSTEM.




3. HALAL ke? (Muslim people pun boleh bah)


Jawapan : Ish,kalau tak halal kite pun tak join la. Huhu. Program ini halal. 1whp.net ada produk digital sendiri (BULKSMS) untuk dijual dan dipasarkan kepada orang ramai.Semua pendapatan yang ahli dapat adalah hasil usaha mereka sendiri.Syarikat yang membayar komisyen kepada semua ahli,dan program ini BUKAN sistem piramid atau mlm yang haram.













4. Apa saya kena buat selepas daftar?

Jawapan : Selepas kamu daftar, kamu akan diberi bimbingan dan tunjuk ajar daripada saya sendiri dan beberapa orang leader yang telah berjaya. Kami akan share rahsia2 dan bantu kamu semua,okay? Tidak perlu risau. Segala persoalan akan dijawab secara terperinci. Kamu tanya saya jawab.. Kamu cuma kena keluarkan modal RM55 sahaja,kemudian akan diberikan id dan password. Id dengan password tu jangan bagi kat orang lain pulak tau.

PENDAFTARAN


Saya lebih prefer kamu gunakan wechat untuk bisnes ni. Senang mau promote.. Ada moment kan sana..

Jadi, cerita banyak tidak guna, tembak pun tidak kena. Simpan RM55 dalam poket tidak kaya, labur pun tidak jadi papa kedana. Tapi ! kalau buang disana 1whp dengan sedikit usaha, adui...sama2 kita berjaya. :) Tidak menjanjikan pulangan yang berjuta2 ringgit,tapi cukup la cakap yang sapa rajin promote,dia yang untung. :)


UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT ATAU SEBARANG PERTANYAAN, KITA AKAN BERITAHU DALAM ONLINE CLASS SEBAB IANYA P&C (PRIVATE & CONFIDENTIAL) DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK PENJELASAN KONSEP BISNES SECARA TERPERINCI.



ADD saya di..

ID: paling_manang